Energiahoito 

Energiahoito on tasapainottava hoito eli ihminen hoidetaan kokonaisuutena (fyysinen keho, tunnekeho ja energiakeho). Hoidon tavoite on avata ja harmonisoida kehon oma energiakierto ja näin aktivoida kehon oma paranemisjärjestelmä. Energiahoito on täydentävä hoitomuoto eli ei lääketieteellinen hoito.

Jokainen hoitokerta on oma kokonaisuutensa ja hoidot ovat täysin turvallisia. Hoitojen aikana tapahtuu juuri se, mitä sillä hetkellä tarvitset ja mihin olet valmis. Energiahoidosta voit saada avun mm. erilaisiin fyysisiin vaivoihin, stressiin tai surun käsittelyyn jne. 

Energiahoitaja on kanava, joka välittää puhdasta energiaa elvyttämään hoidettavan kehon ja mielen omia parantavia voimia. Hoito tapahtuu hoitopöydällä, vaatteiden päältä kevyesti koskettamalla. Energiahoito ei ole hierontaa, siksi se käy useimmiten myös niille, joille hieronta ei käy.

Energiahoito voidaan toteuttaa myös etähoitona asiakkaan niin halutessa. Etähoito on aivan yhtä toimiva ja voimakas kuin lähihoitokin ja voit ottaa hoidon vastaan vaikkapa omassa vuoteessasi. Etähoitoa varattaessa sovitaan hoidon vastaanottamisen sekä hoidon jälkeen tapahtuvan yhteydenoton ajankohdat.

Rentoutushoito 

Rentoutushoidossa käytetään hoidettavan toiveiden ja kulloisenkin tilanteen mukaisia rentoutusmenetelmiä mm. kehoskannaus, NLP -mielikuvaharjoitus, hiljentymismeditaatio. Rentoutushoidon tavoitteena on rentouttaa sekä kehoa että mieltä kiireisen arjen keskellä.

Hoidettava istuu hoidon ajan tuolissa rentoutuen ja hoitaja ohjaa hoidettavaa puheen välityksellä. Hoidossa voidaan käyttää myös äänimaljoja tai rummutusta. 

Rentoutushoito voidaan toteuttaa asiakkaan niin halutessa myös videoyhteydellä (teams). 

Henkisen hyvinvoinnin ohjaus (harjoitustyönä)

Henkisen hyvinvoinnin ohjausta teen harjoitustyönä vielä vuoden 2024 aikana. Ohjauksen kokonaisuus suunnitellaan henkilökohtaisesti kullekin ohjattavalle erikseen ohjattavan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ohjauksessa voidaan käyttää apuna mm. erilaisia NLP-harjoitteita. Ohjauksen kesto on noin 3 kuukautta, tapaamiskertoja tähän ajanjaksoon tulee 6. Ohjaus sisältää myös tapaamiskertojen välillä suoritettavia tehtäviä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.