Tarcomea / Tarja

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämänenergia ja luontoyhteys sekä ihmisten auttaminen ovat minulle tärkeitä asioita.  Haluan auttaa ihmisiä voimaan sekä fyysisesti että henkisesti paremmin.

Olen opiskellut asahi-ohjaajaksi Asahi Nordic:ssa ja toimin tällä hetkellä C-lisenssiohjaajana, joten ohjauksessani tutuksi tulevat asahin seisten tehtävän perussarjan osat 1 ja 2. 

Hyvinvointihoitojen osalta oppimispolkuni on jo muutaman vuoden mittainen. Usui Ryohin mukainen Reiki I/II ja intuitiivinen hoitaminen vuonna 2019, intuitiivinen energiahoitaja vuonna 2020, NLP practitioner -koulutus vuonna 2022. Henkisen hyvinvoinnin valmentaja -opinnot käynnistyvät vuonna 2024.

Opintojen lisäksi päivitän ammattiosaamistani myös erilaisissa tapahtumissa ja seminaareissa sekä tietysti työtä tekemällä, erilaisissa tilanteissa olevia ihmisiä kohtaamalla ja heitä ohjaamalla sekä hoitamalla.

Tule mukaan ohjatuille asahi-tunneille tai tutustu tarjolla oleviin hyvinvointipalveluihin ja ota yhteyttä. Lempeästi ohjaten ja tukien olen mukanasi hyvinvointimatkallasi juuri siinä asiassa, mitä tässä kohtaa elämääsi tunnet tarvitsevasi.

Hengitä ja voi hyvin!

- Tarja -