Tarcomea / Tarja

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämänenergia ja luontoyhteys sekä ihmisten auttaminen ovat minulle tärkeitä asioita.  Haluan auttaa ihmisiä voimaan sekä fyysisesti että henkisesti paremmin.

Olen opiskellut Asahi -ohjaajaksi Asahi Nordic:ssa ja toimin tällä hetkellä C-lisenssiohjaajana, joten ohjauksessani tutuksi tulevat Asahin seisten tehtävän perussarjan osat 1 ja 2. 

Hyvinvointihoitojen osalta oppimispolkuni on jo muutaman vuoden mittainen. Usui Ryohin mukainen Reiki I/II ja intuitiivinen hoitaminen vuonna 2019, intuitiivinen energiahoitaja vuonna 2020, NLP practitioner -koulutus vuonna 2022. Olen myös NLP-yhdistyksen jäsen. 

Opintojen lisäksi päivitän ammattiosaamistani myös erilaisissa tapahtumissa ja seminaareissa sekä tietysti työtä tekemällä, erilaisissa tilanteissa olevia ihmisiä kohtaamalla ja heitä ohjaamalla sekä hoitamalla.

Tule mukaan ohjatuille Asahi -tunneille tai tutustu tarjolla oleviin hyvinvointipalveluihin ja ota yhteyttä. Lempeästi ohjaten ja tukien olen mukanasi hyvinvointimatkallasi juuri siinä asiassa, mitä tässä kohtaa elämääsi tunnet tarvitsevasi.

Hengitä ja voi hyvin!

- Tarja -